banner



Coronacijfers Per Gemeente / UPDATE. Bekijk het aantal coronabesmettingen in uw - Corona per gemeente per dag:

Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Corona per gemeente per dag: Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt.

Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Veel mensen komen af op de Nationale Kringloopdag bij
Veel mensen komen af op de Nationale Kringloopdag bij from i0.wp.com
Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen. Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. Opvallend is dat waddeneiland terschelling een . Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. De data van dit dashboard zijn .

Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli.

Corona per gemeente per dag: In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. De data van dit dashboard zijn . Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Opvallend is dat waddeneiland terschelling een . Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente .

Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. De data van dit dashboard zijn . Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober.

Corona per gemeente per dag: Afgelopen drie dagen geen opnames uit Barneveld in
Afgelopen drie dagen geen opnames uit Barneveld in from www.rivm.nl
In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. De data van dit dashboard zijn . Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Opvallend is dat waddeneiland terschelling een .

Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente?

De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Dashboard met coronacijfers per gemeente. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli. Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen. Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Corona per gemeente per dag: Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente .

Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Dashboard met coronacijfers per gemeente. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of .

Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Veel mensen komen af op de Nationale Kringloopdag bij
Veel mensen komen af op de Nationale Kringloopdag bij from i0.wp.com
Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Corona per gemeente per dag: Opvallend is dat waddeneiland terschelling een . Dashboard met coronacijfers per gemeente. In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . De data van dit dashboard zijn . Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt.

Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt.

Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente . Cijfers over de ontwikkeling van de besmettingen in de stad en de stadsdelen. Een overzicht van de nieuw vastgestelde coronabesmettingen per stadsdeel. Dashboard met coronacijfers per gemeente. In 122 gemeenten halveerde het aantal nieuwe coronabesmettingen zelfs. Corona per gemeente per dag: Is het mogelijk dat ik een negatief cijfer zie voor mijn gemeente? De data van dit dashboard zijn . De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli.

Coronacijfers Per Gemeente / UPDATE. Bekijk het aantal coronabesmettingen in uw - Corona per gemeente per dag:. Dashboard met coronacijfers per gemeente. Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, in de afgelopen dag. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . In de friese gemeente dantumadeel werden 68.6 positieve tests per 100.000 inwoners afgenomen. De data van dit dashboard zijn .

De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid coronacijfers. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 21 en 27 juli.

0 Response to "Coronacijfers Per Gemeente / UPDATE. Bekijk het aantal coronabesmettingen in uw - Corona per gemeente per dag:"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel